Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaElektrična posoda za topljenje čokolade
Če želite, da bi svojo čokolado hitro in preprosto stopili oziroma jo ohranjali na enaki temperaturi med izdelavo pralin ali ostalih čokoladnih okraskov, potem ste na pravem mestu!
Plastično ohišje temperirke z 4 nogicami za boljšo stabilizacijo v notranjosti skriva inox posodo, kjer se lahko naenkrat stopi 1kg čokolade.
Termostat je nastavljiv od 0-90°C.
Takšna posoda za topljenje čokolade se odlično izkaže tudi npr. v sladoledarni, za pomakanje in dekoriranje kornetov po željah strank.
V primeru, da je ta izdelek premajhen, si na povezavi temperirke za čokolado oglejte še ostale električne aparate za topljenje čokolade.
Premer inox posode: 170 mm
Premer temperirke: 190 mm
Višina temperirke: 120 mm
Teža: 900g
Volumen: 1L
El. poraba: 70W