Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaKaramelni svetleči preliv je uporaben za prelivanje tradicionalnih in modernih slaščic. Uporabljate ga lahko na tortah, moussih, strjenkah, slaščicah z bavarsko kremo ter sladicah v kozarčkih. Brez glutena.
Svetleči karamelni preliv za torte se lahko uporablja na dobro ohlajenih in zamrznjenih tortah.
Potrebno ga je segreti na temperaturo med 38-40°C. Nato izdelek dobro premešate in že ste pripravljeni za oblivanje,
Na oblivanje se predhodno pripravite s pladnjem in mrežo za oblivanje, tako da boste lahko višek, ki bo stekel s tortice ali monoporcije ulovili, in ga pospravili za naslednje oblivanje.
Najboljše rezultate s svetlečimi prelivi boste dobili, če jih boste uporabljali na slaščicah, ki so izdelane s silikonskimi modeli.
Kliknite na naslednjo povezavo, če morda iščete kateri drug preliv za torte.
Recepti za sladice, kjer je uporabljen svetleči karamelni preliv:
PANAKOTINA ZMRZLINA S KARAMELIZIRANIMI FIGAMI IN KARAMELNIM PRELIVOM
Sestavine: glukozni sirup, sladkorni sirup, kakav, dekstroza, barvila: karamel, modificiran škrob, sredstvo za zgoščevanje: E406, arome, barvila: titanov dioksid, karmin, sredstvo za konzerviranje: kalijev sorbat.
Uporaba: Izdelek segrejte v mikrovalovki na 38-40°C in premešajte. Uporabljajte kot glazuro na predhodno ohlajenih sladicah (-24°C).
Pakiranje: 1,65kg