Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaSvetleči preliv iz ruby čokolade je primeren za prelivanje tradicionalnih in modernih slaščic. Uporabljate ga lahko na tortah, moussih, strjenkah, slaščicah z bavarsko kremo ter sladicah v kozarčkih. Brez glutena.
Pakiranje: 1,5kg
Naj gre za tradicionalne ali pa moderne deserte.
Svetleči preliv se lahko uporablja tako pri temperaturah nad ničlo (+ 2 ° / + 4 °) in pod njo (-15 ° / -18 °).
Na slaščicah naredi tanek, svetleč sloj, pri čemer se le-ta strdi, a ne zlomi.
Največkrat se tak tip preliva uporablja skupaj s silikonskimi modelčki, kateri omogočajo, da je zunanja stran slaščice popolnoma ravna in brez napak. To je namreč pri uporabi tega preliva ključno!
Seveda pa to ni edina glazura za torto v naši ponudbi. Sledi povezavi in si oglej celotno ponudbo.
Sestavine: glukozni sirup, voda, dekstroza, čokolada iz Ruby kakava 5% (sladkor, kakavovo maslo, posneto MLEKO v prahu, MLEKO v prahu, kakavova pasta, emulgator (SOJIN lecitin), citronska kislina, naravna aroma vanilije), zgoščevalec (agar-agar), arome, alkohol, modificiran škrob, barvili (E171, košeniljika), natrijev citrat, citronska kislina, kalijev sorbat, koncentriran sok črnega korena, izvleček kartama.
Ne vsebuje glutena.
Uporaba: Izdelek segrejte v mikrovalovki na 38-40°C in premešajte. Uporabljajte kot glazuro na predhodno ohlajenih sladicah (-24°C).
Pakiranje: 1,5kg