Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Karamelni Speculoos sladoled

Recept za kremino Karamelni Specuoloos

Tale kremino sladoled je odlična ideja za vašo vitrino.

Vklučuje slasten karamelni okus, ki ga še poudarijo hrustljavi speculoos piškotki, ki se skrivajo v nežnejšem belem prelivu.

Vse skupaj lahko dekorirate z nabrizganim delom sladoleda in drobci amareta.

Sestavine za sladoled (po plasteh)

 

 

Postopek priprave sladoleda

V merilni posodi pripravite sladoledno osnovo in jo zmešajte z 240g preliva Choco Speculoos.

Vlijte jo v sladoledni stroj.

Med ekstrakcijo po želji vmešajte še kaj preliva, nato pa banjico lepo poravnajte in jo za nekaj minut postavite v šok komoro.

Ko se prva plast dobro ohladi, si nekaj sladoleda spravite v slaščičarsko vrečko, na poravnan preostanek pa vlijte Loverio Karamel, tako, da boste dobili ravno, kremno plast.

Sladoled spet šokirajte, nato pa okrasite z drobljenim amareto piškotom in z nabrizganim sladoledom.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.