Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Kremino ČOKOMANGO

Recept za kremino ČOKOMANGO

Če iščete zanimivo tropsko kombinacijo s čokolado, potem bo ta sladoled kot nalašč za vas.

Najlepše pa bo takšen kremino izgledal v prozornih sladolednih posodah, ki so izdelane iz polikarbonata.

Skozi prozorno, a trpežno polikarbonatno steno je namreč vidna zasnova sladoleda po plasteh.

Sestavine za sladoled (po plasteh)

 

 

 

Postopek priprave sladoleda

Na začetku dela najprej res dobro ohladite polikarbonatno posodico v šokerju.

Za tem vanjo vlijte približno 500g hrustljavega mango preliva in ga poravnajte po dnu posodice, priporočamo uporabo gramske kuhinjske tehtnice.

Nato s paličnim mešalnikom zmešajte vročo vodo in praškasto osnovo čokoladnega sladoleda CUZCO.

Po mešanju počakajte nekaj minut, da se zmes malenkost ohladi in spočije, nato pa jo vlijte v stroj za sladoled.

Čokoladni sladoled izmecite iz stroja in ga poravnajte na sloj ohlajenega mangovega preliva.

Nato ga poravnajte in šokirajte še približno 10 minut, potem pa čez čokoladno osnovo prelijte še preostalih 500g mangovega z hrustki bogatega preliva.

Za dekoracijo vam priporočamo lepo izrezljano sredico manga in nekaj rezin ali ostružkov temne ali mlečne čokolade.

 

Naši profesionalni sladoledni recepti so namenjeni vsem, ki bi radi popestrili svoje sladoledne vitrine.

Če bi radi 1-2x mesečno podobne novičke, spodaj vpišite vaš naslov.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.