Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaKombinacijo fig in orehov smo omenili že takrat, ko smo spisali podroben članek o tem, kako izdelati figov sladoled.
Tokrat vam predstavljamo profesionalni recept za kremino sladoled, kateri bo poskrbel za odličen jesenski sladoledni okus, kjer se bosta prepletala okus orehov in karameliziranih fig.
V polikarbonatno ali inox banjico za sladoled vlijte 400g hrustljavega preliva CHOCOCRUNCH. Kremo poravnajte s špatulo in jo ohladite v šokerju.
Med ohlajanjem spodnje plasti, v karafi s pomočjo metlice ali električnega mikserja premešajte mleko, bel kremni preliv in orehovo pasto.
Zmes vlijte v sladoledni stroj, in ko le-ta zaključi zamrzovalni cikel, z njo nadevajte ohlajeno banjico z že strjenim prelivom.
Posodo postavite v šoker še za nekaj minut.
Dekoracijo skončajte z nanosom preliva iz karameliziranih fig - nekateri dodatno eksperimentirajo in prelivu dodajo še npr. balzamični kis ali alkohol. Preizkusite in stestirajte!
Za končno piko na i lahko za dekoracijo uporabite tudi orehova jedrca.
Posodo s sladoledom ohladite v šokerju in jo nato postavite v sladoledno vitrino.