Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Sladka malina na čokoladnem sladoledu s koščki biskvita

Receptura za čokoladni sladoled z dodatkom biskvita in sladkega malinovega preliva

Temnemu čokoladnemu sladoledu dodajte koščke puhastega biskvita.

Malinov preliv, ki je bogat s semeni pa bo dodal novo teksturo in s svežino povezal to lično, a kontrastno sladoledno perfekcijo.

 

Sestavine za sladoled

Postopek priprave sladoleda

V večji merilni posodi dobro premešajte segreto vodo in prašek za temni čokoladni sladoled Cuzco Total Noir.

Počakajte, da se zmes ohladi, potem pa jo vlijte v stroj za sladoled.

Med izmetom sladoleda dodajte nekaj malinovega preliva, oblikujte izgled sladoleda in banjico dajte v šok komoro na ohlajanje.

Čez 10 minut vzemite banjico sladoleda iz šokerja in dokončajte variegiranje z malinovim prelivom, čez vse skupaj pa natrgajte še kakavov biskvit!

 

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.