Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija
                
                                    Recept za profesionalni sladoled | Preveri in naredi!
                            
            
                
                                    Preizkušeni recepti za domač ali profesionalni sladoled
                            
            
                
                                    Zabajone s karamelo in hrustljavčkom brez glutena
                            
            Tokratne glavne vloge so si razdelili sladoledna pasta zabajone, karamelni preliv in kakavov hrustljavček brez glutena.
Ker Zabajone sladoledna pasta vsebuje alkohol, vam svetujemo, da takšen sladoled nedvoumno označite.
Mlečno sladoledno osnovo, ki ste ji dodali PASTO ZABAJONE in mleko dobro premešajte, najbolje kar s paličnim mešalnikom.
Nato v stroj za sladoled vlijte zmes, ko zamrzne, začnite z izmetom v sladoledno banjico.
Nato oblikujte končni izgled sladoleda, pri čemer ga prelijte s karamelnim topingom.
Dekoriranje dokončajte s kakavovim hrustljavčkom, ki ne vsebuje glutena.
Za vse ostale sladoledne kombinacije vam predlagamo, da si ogledate še več kot preostalih 90 odličnih receptov za sladoled.