Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija
Recept za profesionalni sladoled | Preveri in naredi!
Preizkušeni recepti za domač ali profesionalni sladoled
Arašidov kremino s karamelnim prelivom
Arašidov sladoled bosta kombinirali plasti karamelnega preliva, kar bo poskrbelo za kombinacijo podobno energijski ploščici Snickers.
Mehkoba karamele se bo združila z arašidom, beli čokoladni ostružki pa bodo dodali piko na i.
V ohlajeno banjico vlijte 300g karamelnega preliva in jo postavite v šok komoro za nekaj minut.
Mlečno sladoledno bazo dobro premešajte skupaj z arašidovo pasto s paličnim mešalnikom in jo vlijte v stroj za izdelavo sladoleda.
Ko zmes zamrzne z njo nadevajte ohlajeno banjico s strjenim karamelnim prelivom na dnu. Banjico spet ohladite v šokerju.
Dekoracijo končajte z uporabo Loveria karamelnega preliva, ki ga vlijete po vrhu ohlajenega sladoleda.
Po želji sladoled na koncu dekorirajte še z ostružki iz bele čokolade.
Posodo s sladoledom ohladite v šokerju in jo nato postavite v sladoledno vitrino ali zamrzovalno skrinjo.