Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Recept za jagodni kremino sladoled

Recept za sladoled - Nežen jagodni kremino

Odličen jagodni sladoledni okus bo skupaj z nežno noto po maskarponeju odlično povezal končno hrustljavost svežih jagod.

Sestavine za sladoled (po plasteh)

 

 

Ostale recepture pa so shranjene na povezavi - sladoled recepti!

Postopek priprave nežnega jagodnega kremina s koščki

V ohlajeno banjico vlijte 500g kremnega jagodnega preliva in jo postavite v šok komoro za nekaj minut.

Mlečno sladoledno bazo dobro premešajte skupaj z Mascarpone 30 s paličnim mešalnikom in jo vlijte v stroj za izdelavo sladoleda.

Ko zmes zamrzne z njo nadevajte ohlajeno banjico s strjenim jagodnim prelivom na dnu. Banjico spet ohladite v šokerju.

Dekoracijo končajte z uporabo jagodnega preliva s koščki, s katerim prelijete ohlajen sladoled.

Po želji sladoled dodatno dekorirajte še z rezinami svežih jagod in ostružki iz bele čokolade.

Posodo s sladoledom ohladite v šokerju in jo nato postavite v sladoledno vitrino.

 

Na naslednji povezavi pa so zbrani vsi sladoled recepti, spodaj pa se lahko naročite na naše novice iz sveta slaščičarstva in sladoledarstva!

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.