Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Recept za sladoled Crunchy

Recept za lešnikov Crunchy

Unikaten okus gianduje bo uglašeno sodeloval s hrustljavim čokoladnim prelivom.

Za vse, ki jih lešnikov sladoled navdušuje, čokolada pa doda tisti kanček, ki zmanjka.

Hrustljavost polepša pa vse skupaj!

Sestavine za sladoled Crunchy

Postopek priprave hrustljavega sladoleda 

Dobro premešajte 3560 g bele baze skupaj z giandujino pasto ter zmes skupaj vlijte v stroj za izdelavo sladoleda.

Med izmetom sladoled dekorirajte s sladolednim prelivom Čokokranč. Izdelajte končno obliko sladoleda ter ga postavite v šok komoro.

Čez nekaj časa vzemite sladoled iz šokerja in dokončajte dekoracijo s hrustljavim čokoladnim prelivom.

Tako pripravljen sladoled je popoln in ga lahko predstavite svojim gostom v sladoledni vitrini.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.