Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Recept za sladoled - Maskarponejev kremino

Maskarponejev kremino

Maskarponejev kremino je sestavljen iz nežnega maskarponejevega sladoleda in dveh kremnih prelivov Loveria.

Da bodo plasti pri kreminu še bolj prišle do izraza, vam svetujemo uporabo polikarbonatnih posod za sladoled.

Sestavine za sladoled (po plasteh)

Postopek priprave maskarponejevega kremina

Mlečno sladoledno bazo s paličnim mešalnikom dobro premešajte skupaj z maskarponejevim aromatom in jo vlijte v stroj za izdelavo sladoleda.

V ohlajeno banjico po dnu poravnajte pripravljen sladoled z maskarponejem in posodo postavite v šok komoro za približno 10 minut.

Dekoracijo dokončajte z uporabo klasičnega kremnega preliva Loveria, ki ga poškropite s prelivom iz bele čokolade.

Posodo s sladoledom ohladite v šokerju in jo nato postavite v sladoledno vitrino.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.