Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Recept za sladoled Mon Cherry

Čokoladni sladoled Mon Cherry

Bogat čokoladni sladoled narejen iz prave temne čokolade je odličen za kombiniranje s češnjami v marsali.

Preliva z okusom amarene in trde stračatela čokolade le še potrdita, kar je jasno - treba ga je poizkusiti!

Sestavine za sladoled

Izdelava sladoleda

V karafi s palčnim mikserjem ali metlico dobro vmešajte praškasto osnovo za temen čokoladni sladoled v vodo ogreto na 60°C.

Počakajte nekaj minut, potem pa mešanico vlijte v stroj za sladoled.

Med izmetom čokoladni sladoled dekorirajte z amareninim prelivom, vmes pa že dodajte kakšno češnjo, ki je plavala v marsali.

Oblikujte končno obliko sladoleda v inox posodi, nato pa banjico postavite v šok komoro za približno 5 minut.

Izgled sladoleda dokončajte z amareninim in stračatela prelivom Ice Cacao in češnjami v marsali.

Tako pripravljen sladoled bo v sladoledni vitrini zagotovo prava paša za oči.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.