Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Recept za sladoledni kremino Schwarzwald

Recept za kremino "Črni gozdiček"

Črni kremni preliv bo v svojem jedru združil čokoladni sladoled obogaten z amareninim prelivom in kandiranimi amarenami.

Sestavine za sladoled (po plasteh)

 

 

Postopek priprave Schwarzwaldskega kremina

V ohlajeno banjico vlijte 300g temnega Brunella preliva in jo postavite v šok komoro za nekaj minut.

V karafi s paličnim mešalnikom dobro premešajte mleko skupaj s sladkorjem in čokoladno bazo, počakajte 30 minut, nato pa vse skupaj vlijte v stroj za izdelavo sladoleda.

Ko zmes zamrzne z njo nadevajte ohlajeno banjico s strjenim temnim čokoladnim prelivom na dnu. V sladoled vmešajte amarenin preliv in cele kandirane amarene ter ga poravnajte.

Nato posodo postavite spet v šoker za nekaj minut.

Dekoracijo končajte z uporabo temnega kremnega preliva, katerega poravnate. Dekoracijo lahko zaključite s kakšno koktejl češnjo!

Posodo s sladoledom ohladite v šokerju in jo nato postavite v sladoledno vitrino.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.