Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Medenjak s kandiranim ingverjem

Receptura za sladoled Medenjak s kandiranim ingverjem

Medenjak, z medom bogat piškotek in malce pikantni ingver sta odlična kombinacija za sladoled.

Tudi v hladnejših dneh je dobro, da nas nekaj ogreje!

Sestavine za sladoled za hladne dni

Postopek priprave sladoleda

S paličnim mikserjem v večji posodi dobro premešajte sladoledno bazo, polnomastno mleko in medenjakovo pasto.

Potem vse skupaj vlijte v stroj za sladoled in počakajte, da sladoled zamrzne.

Po izmetu sladoleda le-temu v posodi oblikujte končno obliko - lahko mu dodate že malo ingverjevega preliva med izmetom, ter ga nato postavite v šok komoro.

Po slabih 10 minutah vzemite sladoled iz šokerja in dokončajte dekoracijo s prelivom in kandiranimi ingverjevimi kockami.

Tako izdelan sladoled bo tudi v hladnejših dneh deloval osvežilno, a vseeno toplo.

 

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.