Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Jabolčni hrustljavček

Recept za sladoled Jabolčni hrustljavček

Tokratni sladoledni recept združuje odlično piškotno pasto, jabolčni preliv bogat s koščki jabolk in cimeta ter hrustljavim, a brezglutenskim kramblom.

Odličen kremino, ki vas ne bo pustil ravnodušnega, hkrati pa bo nakazal, da se spoznate na svojo sladoledno obrt.

 

Sestavine za sladoled:

Postopek izdelave sladoleda

S paličnim mešalnikom premešajte mlečno osnovo, mleko, smetano ter piškotno pasto.

Vse skupaj vlijte v stroj za sladoled in počakajte, da zadeva zamrzne.

Med izmetom sladoleda v spodnjo plast vmešajte nekaj jabolčnega preliva s cimetom in hrustljavčka ter banjico za nekaj minut šokirajte.

Nato jo vzemite iz šok komore in nanjo razprostrite plast hrustljavčka.

Čez položite novo plast sladoleda in jo skrbno poravnajte; na to ravno površino pa razprostrite preliv iz jabolk in cimeta.

Ko ste to uredili, banjico postavite v šoker in jo tam pustite vsaj 10 minut, da se dodobra ohladi.

Dekoracijo dokončajte s krumblom.

 

Na naslednji povezavi recept za profesionalni sladoled si lahko ogledate tudi naše druge predloge za nove sladoledne okuse.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.