Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija
Recept za profesionalni sladoled | Preveri in naredi!
Preizkušeni recepti za domač ali profesionalni sladoled
Jogurtova fuzija manga, breskve in pomaranče
Tale sladoled sestavljajo prepletajoči se okusi jogurta, manga in pomaranče..
Pasta Mango Alfonso je izdelana samo iz mangov te kraljevske vrste, skupaj s sladkobo in svežino pomaranče pa se ta nenavadna kombinacija super poveže z jogurtovim sladoledom.
V merilni posodi skupaj s paličnim mešalnikom zmešajte mleko, jogurt, Peryo, sladkor in mangovo pasto.
Mešanico pustite počivati v hladilniku približno 30 minut, nato jo spet premešajte.
Zmes vlijte v sladoledni stroj, in ko le-ta zaključi zamrzovalni cikel, z njo nadevajte ohlajeno banjico.
Banjico za nekaj minut postavite v šoker za sladoled.
Dekoracijo dokončajte s prelivom iz pomaranč, ki vsebujejo tudi kandirane olupke pomarančne lupine.