Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Jogurtova fuzija manga, breskve in pomaranče

Recept za sladoled, kjer se prepleta okus jogurta, manga, breskev in pomaranče

Tale sladoled sestavljajo prepletajoči se okusi jogurta, manga in pomaranče..

Pasta Mango Alfonso je izdelana samo iz mangov te kraljevske vrste, skupaj s sladkobo in svežino pomaranče pa se ta nenavadna kombinacija super poveže z jogurtovim sladoledom.

Sestavine za osvežilen sladoled iz jogurta, manga in breskev

Postopek priprave sladoleda

V merilni posodi skupaj s paličnim mešalnikom zmešajte mleko, jogurt, Peryo, sladkor in mangovo pasto.

Mešanico pustite počivati v hladilniku približno 30 minut, nato jo spet premešajte.

Zmes vlijte v sladoledni stroj, in ko le-ta zaključi zamrzovalni cikel, z njo nadevajte ohlajeno banjico.

Banjico za nekaj minut postavite v šoker za sladoled.

Dekoracijo dokončajte s prelivom iz pomaranč, ki vsebujejo tudi kandirane olupke pomarančne lupine.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.