Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Kremino Chocomint

Recept za Chocomint kremino

Pri nas malce manj znan, čez lužo, v Ameriki pa velja za klasičen sladoled, ki ne sme manjkati v nobeni sladoledni vitrini.

Da bi lahko predstavili ta sladoledni okus še na drugačen način, predstavljamo recept za kremino izvedbo!

Na naslednji povezavi pa se skriva podoben sladoledni okus, le da je tokrat to sladoled za halloween - strašljivi chocomint!

Sestavine za sladoled (po plasteh)

 

 

Postopek priprave sladoleda

Merilno posodo napolnite z mlečno sladoledno osnovo z belo mentino pasto, polnomastnim mlekom in smetano.

Dobro jo premešajte, nato pa vlijte v strojček za sladoled.

Ko bo stroj zaključil zamrzovanje, sladoled izmecite v banjico in ga lepo poravnajte.

Sladoledno banjico za nekaj minut postavite v šok komoro.

Po tem čezenj previdno vlijte temno čokoladno Loverio.

Da poravnate plast temne čokolade, malce udarite banjio ob pult, vendar ne premočno.

Sladoled spet šokirajte, pred postavitvijo v vitrino pa ne pozabite na sveže metine liste za dekoracijo.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.