Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Kremino Tropicana

Kremino Tropicana

Kremino predstavlja eleganten, pod robom sladoledne banjice poravnan sladoled.

V njem se v različnih plasteh skrivajo odlični okusi, sladoledar pa s kepico med strežbo zajame popolnoma vse.

Potopite se v tropske okuse, obogatene s skritim pistacijevim krumblom.

Sestavine za sladoled (po plasteh)

 

 

 

Postopek priprave sladoleda

merilno posodo ter kuhinjsko tehtnico boste najlažje in najhitreje stehtali potrebne količine za izdelavo sladoleda.

V vrču v sladoledno bazo vmešajte mangovo pasto in vse skupaj dobro premešajte.

Nato mešanico vlijte v stroj za sladoled.

Ko le-ta zaključi cikel zamrzovanja, približno polovico sladoleda izmecite v sladoledno banjico in ga poravnajte.

Šokirajte cca 10 minut.

Nato čezenj dodajte plast pasijonkinega preliva in spet šokirajte za 5 minut.

Kasneje po njem razprostrite preostanek sladoleda in vanjo "vtrite" pistacijev krumble in res dobro poravnajte.

Spet šokirajte približno 5 minut.

Nato čez sladoled prelijte kokosovo Loverio in sladoled spet šokirajte.

Za "piko na i" lahko na sladoled dodate rezino ali prerezan sadež pasijonke.

 

Spodaj si oglejte še videoposnetek recepta:

 

Če želite odlične recepte in novice iz sveta sladoleda in slaščic prejemati tudi v vaš elektronski nabiralnik, spodaj vpišite vaš e-naslov.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.