Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Sladoled Mont Blanc

Sladoledni recept Mont Blanc

Odličen recept za sladoled z okusom po kostanjih in hrustljavo, drobljeno meringo.

Vse skupaj zaključuje trdna bela čokolada in drobci kostanja, kandiranega v sirupu.

Zanimiva sladka kombinacija, primerna za jesenski del sladoledne sezone!

Sestavine za sladoled

Izdelava sladoleda

Z metlico ali paličnim mikserjem dobro premešajte sladoledno bazo, polnomastno mleko in kostanjevo pasto.

Zmes vlijte v sladoledni stroj in počakajte, da sladoled zamrzne.

Izmečite sladoled iz aparata in v inoks posodi oblikujte končno obliko, nato pa banjico postavite v šoker za 2-3 minute.

Sladoled skončajte z drobljeno meringo in kandiranim kostanjem.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.