Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Hrustljava amarena

Receptura za sladoled Hrustljava amarena

Hrustljava amarena je sladoled, katerega povezuje bela, smetanasta osnova, prelita z strjenim čokoladnim in amareninim prelivom polnega okusa.

Za dekoracijo so na vrhu dodarni še hrustljavi, karameliziranimi lešniki.

Takšen sladoled se prileže tako v pomladnih, kot tudi jesenskih mesecih.

 

Sestavine za hrustljavo amareno

Postopek priprave sladoleda

V merilni posodi dobro premešajte pripravljeno osnovo za sladoled s sladkano smetano in glukozo v prahu.

Nato vse skupaj vlijte v stroj za sladoled in izdelajte sladoled

Med izmetom sladoleda izmenično dodajajte stračatelin (čokoladni) in amarenin preliv, ter nato banjico postavite za nekaj minut v šok komoro.

Čez 10-15 minut vzemite sladoled iz šokerja.

Dekoracijo končajte z amareninim prelivom in drobci karameliziranega lešnika.

Tako izdelan sladoled vizualno in po okusu izgleda kot pravi čokoladni mafin z višnjami.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.