Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Kokomalina - kremino s kokosom in malinami

Recept za kremino s kokosom in malino 

Tokrat predstavljamo sladoledni okus z zanimivo kombinacijo.

V njem se bodo prepletali okusi kokosa, karamele in osvežilne maline.

Čeravno je receptura primerna za izdelavo sladoleda v kremino verziji, jo lahko izdelate tudi v klasični obliki.

Sestavine za sladoled (po plasteh)

 

 

Postopek priprave sladoleda

V sladoledarskih delavnicah se sila dobro obnese merilna posoda, s katero lahko s pomočjo elektronske tehtnice odmerite prave količine.

Torej, dodobra zmešajte bazo, mleko, smetano in kokosovo pasto.

Potem tekočo zmes stresite v aparat za sladoled in počakajte, da stroj izvede zamrzovanje sladoleda.

Med izmetom sladoleda v banjico postopoma vmešajte še malinov preliv.

Nato površino sladoleda v banjici poravnajte in ga dajte v šoker.

Po končanem šokiranju na zgornjo plast vlijte karamelni kremni preliv Loveria in spet šokirajte.

Sladoled lahko dokončno dekorirate tik pred postavitvijo v sladoledno vitrino - poizkusite z rezinami kokosovega mesa in sveže nabranimi malinami.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.