Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Recept za sladoled Bali

Receptura za sladoled Bali

Bela mlečna pasta aromatizirana s kokosovo pasto se bo v tem sladoledu družila s pasijonkinim prelivom in zakrknjeno mlečno čokolado.

Okus, ki pričara peščeno plažo nekje na morju ...

Sestavine za sladoled Buono Buono

Postopek priprave sladoleda

V karafi dobro premešajte 3360 g bele sladoledne baze, ki ste ji dodali polnomastno mleko in kokosovo pasto ter vse skupaj vlijte v stroj za izdelavo sladoleda.

Ko stroj za sladoled zaključi svoj cikel zamrzovanja sladoleda, sladoled med izmetom dekorirajte s pasijonkinim prelivom in kokosovo moko, ki ju že vmešate v notranjost.

Posodo s sladoledom za nekaj minut postavite v šok komoro.

Čez nekaj časa vzemite sladoled iz šokerja in dokončajte dekoracijo sladoleda s prelivom pasijonka-marakuja in mlečnim oblivom Stickaway.

Nato sladoled potresite s kokosovo moko in nanj dodajte še nekaj ostružkov bele čokolade.

Banjica naj najde svoje mesto med drugimi v vitrini za sladoled!

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.