Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija
Recept za profesionalni sladoled | Preveri in naredi!
Preizkušeni recepti za domač ali profesionalni sladoled
Čokoladni sladoled iz Ruby čokolade z dodatkom maline
Tokratni sladoled je namenjen vsem sladokuscem, ki jim čokolada pomeni veliko.
Ruby čokolada je znana po svojih roza-vijoličastih odtenkih in je zato zelo zanimiva, tudi v sladoledarstvu.
Omenjen sladoledni recept vam bo pomagal izdelati sladoled z nežno čokoladnim in malinovim okusom.
Sladoledu je dodan tudi jogurt, ki pomaga ohranjati barvo.
Mleko, vodo in jogurt segrejte na 40°C, nato pa vanj dodajte še dekstrozo glukozni sirup in stabilizator NEUTRO.
Dajte vse skuapj v pasterizator in pustite maso, da se do konca pasterizira.
V še vročo maso vsujte gumbke RUBY čokolade ter počakajte, da se vse skupaj raztopi in res dobro ohladi.
Na koncu v zmes vlijte še malinov pire.
Zmes je zdaj pripravljena, da jo vlijete v stroj za sladoled.
Ko se cikel zamrzovanja konča, sladoled z ruby čokolado izmecite v inox ali polikarbonatno sladoledno banjico.
Okrasite z dekoracijo po želji in navdušite svoje goste.