Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Kokosov kremino z mlečno čokolado

Kokosov kremino z mlečno čokolado

Kokos in mlečna čokolada - kombinacija, ki nekatere spominja na čokoladno obogaten raffaelo okus.

Presenečeni boste, kako lahko na sila preprost način izdelate in okrasite tale sladoled, ki bo z veseljem postal del vaše stalne sladoledne ponudbe.

Na naslednji povezavi pa se skriva slasten kokosov sladoled z malino in karamelnim hrustljavčkom.

Sestavine za sladoled (po plasteh)

 

 

Postopek priprave sladoleda

Očistite si pult in pri roki naj bosta  merilna posoda in kuhinjska tehtnica - z njuno pomočjo boste na lahek in preprost način odmerili potrebne količine za pripravo sladoledov.

Na začetku dobro zmiksajte sladoledno bazo, mleko, smetano in pasto iz kokosa.

Potem sladoledno zmes vlijte v aparat za sladoled in počakajte, da stroj zamrzne sladoled.

Med izmetom sladoleda v banjico postopoma vmešajte čokolado za prelivanje.

Tako boste v sladoled dodali strjene koške slastne mlečne čokolade.

Poravnajte in banjico pustite nekaj minut v šokerju.

Po končanem šokiranju na zgornjo plast vlijte mlečni Loveria preliv in vse skupaj lepo poravnajte.

Morebitne nečistoče na robu banjici očistite.

Sladoled okrasite tik pred postavitvijo v sladoledno vitrino - dodate lahko doma izdelane kokosove kroglice, izdelane iz testa - podobno kot cake popse.

 

Če želite odlične recepte in novičke iz sveta sladoleda in slaščic prejemati tudi v vaš nabiralnik, spodaj vpišite vaš elektronski naslov.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.