Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Obliv temna čokolada STICKAWAY1,2kg M2020220330

Blagovna znamka: Leagel

Temno čokoladni obliv oziroma kuvertura za pripravo odličnih sladolednih lučk ali čokoladnih pralin.

Blagovna znamka: Leagel
Šifra: 4475
Cena: Nova cena:
17,87 € 14,30 €
  • Opis
  • Čokolada za oblivanje, temna

    S temno čokoladnim oblivom (nekateri mu rečejo tudi kuvertura), boste lahko na hiter način na vaši ohlajeni slaščici naredite trdno skorjico iz čokolade.

    Izdelek lahko uporabljate tudi za izdelavo čokoladnih pralin ali ostalih čokoladnih dekoracij.

    Izdelava sladoledne lučke s surovinami odlične kakovosti še nikoli ni bila lažja!

    Vaše nove sladoledne lučke, ki bodo v sladoledni vitrini privabljale poglede naključnih mimoidočih bodo z odličnimi surovinami pripravljene:

    • brez hidrogeniranih rastlinskih maščob,
    • brez umetnih barvil,
    • z velikim odstotkom čokolade.

    Na ta način boste v poletnih dneh lahko gostu ponudili nekaj več kot le “sladoledno lučko”!

     

    Stickaway Temna čokolada se odlično poda z naslednjimi okusi:

    • Smetana,

    • lešnik,

    • vanilija,

    • mlečna čokolada,

    • gianduja.

    Enostavna priprava sladolednih lučk

    Naše edinstvene surovine so že na voljo za pripravo vaše nove sladoledne lučke na leseni palčki.

    Tako boste lahko ustvarili veliko različnih kombinacij in ponudili svojim gostom resnično nepremagljivo izbiro.

    Čokolada za oblivanje je preprosta za uporabo in z njo hitro in enostavno pripravite sladoledne lučke s hrustljavo teksturo.

    Hitra postrežba = zadovoljna stranka

    Stranka lahko v vaši sladoledni vitrini takoj vidi, izbere in pokaže najljubšo sladoledno lučko. S sladolednimi lučkami lahko torej gostom ponudite nekaj novega in hkrati skrajšate čakalno vrsto. Poleg tega vas to lahko loči od vaše bližnje konkurence.

    Leagelova rešitev čokoladnega obliva se skriva tudi v primerni embalaži, katera je idealna za izdelavo sladolednih lučk.

     

    Čokolada za oblivanje pa se lahko uporablja tudi za izdelavo sladoledov, nekaj predlogov ponujamo spodaj.

    Recepti za sladoled, kjer je uporabljen čokoladni obliv ki se strdi:

    SLADOLED MOZARTKUGELN

    MINI KORNETI S ČOKOLADNIM OBLIVOM

    SLADOLED KALABRIJA

    KOKOSOV KREMINO Z MLEČNO ČOKOLADO

    SLADOLED ZA HALLOWEEN - STRAŠLJIVI CHOCOMINT

    Recept za sladice, kjer je uporabljena čokolada za oblivanje

    RAINBOW STICKS oziroma MAVRIČNE PALČKE.

     

  • Tehnične specifikacije
  • Sestavine: temna čokolada 80% (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, manj masten kakav v prahu, emulgator: SOJIN lecitin; arome; najmanj 60% kakava), rastlinska maščoba (kokosova).
    Ne vsebuje glutena.

    Uporaba: Segrejte izdelek na 25-30°C in dobro premešajte. Nato vanj »potopite« zamrznjeno sladoledno lučko na palčki.

    Pakiranje: 1,2kg