Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

GLASSA SPLENDIDE AMARENA 1,65kg M202000907115A

Blagovna znamka: Giuso

Svetleči preliv izdelan iz amaren je primeren za prelivanje tradicionalnih in modernih slaščic. Uporabljate ga lahko na tortah, moussih, strjenkah, slaščicah z bavarsko kremo ter sladicah v kozarčkih. Brez glutena.

Pakiranje: 1,5kg

Blagovna znamka: Giuso
Šifra: 4965
  • Opis
  • SVETLEČI PRELIV ZA TORTE AMARENA – GLASSA SPLENDIDEE AMARENA

    Svetleči preliv za torte Giuso je nova linija izdelkov za glaziranje tort in drugih izdelanih slaščic, naj gre za tradicionalne ali moderne sladice. Lahko se uporablja tako pri temperaturah nad ničlo (+ 2 ° / + 4 °) in pod njo (-15 ° / -18 °).

    Svetleči preliv za torte, ki je narejen iz amaren, ima med drugim tudi odličen pokrivni učinek, ki pecivu ne nudi samo sijoče in svetle barve, ampak tudi prefinjen okus, ki ne zakrije sladkobe pod njim.

    Poleg tega preliv za torte Giuso zagotavlja še druge pomembne tehnične in funkcionalne prednosti:

    • enakomerno pokritost, tako na ravnih površinah kot pokončnih robovih;
    • močan oprijem celo med odmrzovanjem;
    • vedno čist in natančen rez, ne da bila notranjost torte uničena,
    • popolna odsotnost zmrzovanja pri nizkih temperaturah.

    Prelive za torte GIUSO je možno kupiti v majhnih pakiranjih po 1,5kg – to pa zato, da posamezno pakiranje lahko prej porabimo in imamo na voljo vedno svež in odličen slaščičarski proizvod.

     

    Nisi prišel na pravo stran? Sledi naslednji povezavi, če morda iščeš kateri drugi svetleči preliv za torto.

  • Tehnične specifikacije
  • Sestavine: glukozni sirup, sladkorni sirup, dekstroza, modificiran škrob, sredstvo za zgoščevanje: agar agar; višnjev sok, barvila: enocianin, karmin, titanov dioksid, sredstvo za konzerviranje: kalijev sorbat, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, arome, žafranika.
    Ne vsebuje glutena.

    Uporaba: Izdelek segrejte v mikrovalovki na 38-40°C in premešajte. Uporabljajte kot glazuro na predhodno ohlajenih sladicah (-24°C).

    Pakiranje: 1,5kg