Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaSvetleči preliv iz bele čokolade je primeren za prelivanje tradicionalnih in modernih slaščic. Uporabljate ga lahko na tortah, moussih, strjenkah, slaščicah z bavarsko kremo ter sladicah v kozarčkih. Brez glutena.
Pakiranje: 1,65kg
Čokoladni preliv za torte Giuso je nova linija izdelkov za glaziranje tort in drugih izdelanih slaščic, naj gre za tradicionalne ali moderne sladice. Lahko se uporablja tako pri temperaturah nad ničlo (+ 2 ° / + 4 °) in pod njo (-15 ° / -18 °).
Snežno bel čokoladni preliv za torte Giuso ima med drugim tudi odličen pokrivni učinek, ki pecivu ne nudi samo sijoče in svetle barve, ampak tudi prefinjen okus, ki ne zakrije sladkobe pod njim.
Poleg tega preliv za torte Giuso zagotavlja še druge pomembne tehnične in funkcionalne prednosti:
Prelive za torte GIUSO je možno kupiti v majhnih pakiranjih po 1,5kg – to pa zato, da posamezno pakiranje lahko prej porabimo in imamo na voljo vedno svež in odličen slaščičarski proizvod.
Klikni tu, če morda iščeš kateri drugi čokoladni preliv za torto.
Sestavine: sladkorni sirup, sladkana voda, glukozni sirup, posneto MLEKO v prahu, sredstva za strjevanje: E406-E440; barvilo: E171; sredstvo za konzerviranje: kalijev sorbat, arome.
Uporaba: Izdelek segrejte v mikrovalovki na 38-40°C in premešajte. Uporabljajte kot glazuro na predhodno ohlajenih sladicah (-24°C).
Pakiranje: 1,65kg