Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

ARIBA MLEČNI DISKI 10kg 34/36 M2020AQ49HN

Ariba mlečni čokoladni diski, odlični za pripravo kuverture in ostalih čokoladnih izdelkov.

Šifra: 5497
  • Opis
  • Mlečna čokolada Ariba v obliki diskov

    Gumbki iz čokolade vsebujejo 32% kakava, 20% mleka in od 34 do 36% maščob.

    Ariba mlečna čokolada je odlična čokolada, ki se lahko uporavblja v slaščičarstvu ali sladoledarstvu.  S svojo vsebino vas ne bo pustila ravnodušne. Vsebuje namreč vsaj 32% delcev kakava, poleg nje pa seveda tudi kakavovo maslo in vanilijev ekstrakt (mimogrede, pri nas dobite tudi pravi vanilijev strok!).

    Če ste torej čokoladni navdušenec, ki bi radi da vas mlečna čokolada razvaja v vaših piškotih, kremah, ganaših, biskvitih, sladoledih ali pralinah (modelčki za praline so tudi del naše ponudbe), potem preizkusite Ariba mlečno čokolado.

    Diski omogočajo, da jo hitro in enakomerno raztopite in takoj začnete z uporabo. Cena mlečne čokolade pa poskrbi za odlično razmerje s kakovostjo!

    Mlečna čokolada in njen razvoj

    Mlečna čokolada je trdna čokolad(n)a slaščica, ki vsebuje kakav, sladkor in mleko. Najbolj priljubljena oblika čokolade se je v mnogih državah prvotno prodajala izključno kot čokoladica, zdaj pa je na voljo v različnih oblikah. Med največje svetovne proizvajalce mlečne čokolade spadajo zagotovo velika imena iz sveta čokoladnih bombonov in čokoladic (npr. Ferrero, Hershey, Kit Kat, Mars, Lindt, Toblerone in Nestlé). 

    Okus in tekstura sta bila ključnega pomena za uspeh te vrste čokolade, vendar je bila mlečna čokolada v zgodovini promovirana tudi kot zdrava hrana, zlasti za otroke. Nedavne raziskave so pokazale, da lahko zagotavlja tudi antioksidativne koristi za zdravje.

    Kako naredijo mlečno čokolado?

    Spodaj je na voljo videoposnetek, iz katerega je lepo vidno, kako je mlečna čokolada narejena:

     

    Recepti za jedi, kjer je uporabljena mlečna čokolada:

    RECEPT ZA OREHE Z MLEČNO ČOKOLADO

     

  • Tehnične specifikacije
  • Sestavine: sladkor, kakavovo maslo, MLEKO v prahu, kakavova masa, emulgator (E322 sončnični lecitin), naravna aroma vanilije.
    Ne vsebuje glutena.

    Uporaba: slaščičarstvo, pekarstvo, izdelovanje pralin, čokolatinov

    Pakiranje: 10kg