Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaPosebna praškasta mešanica za enostavno pripravo italijanske ali francoske meringe.
Visokokakovostna osnova v prahu je namenjena poenostavljeni pripravi italijanske ali francoske meringe.
Odlično se obnese tudi kot strukturno sredstvo pri pripravi moussov, parfaitov ali, v kombinaciji s stepeno smetano za tradicionalne semifrede ali strjenke.
Gre za idealni pripravek, ki ga lahko ožgete oziroma karamelizirate s kuhinjskim gorilnikom na plin oziroma zmes uporabite na torti Pavlova, ki jo kot običajno spečete v pečici.
Meringo lahko med mešanjem z vodo tudi aromatizirate z uporabo past - npr. z vanilijevo, karamelno ali kavno pasto.
Sestavine: sladkor, JAJČNI beljak v prahu, naravne arome.
Lahko vsebuje sledi soje, mleka, mandljev, lešnikov, orehov in pistacij.
Uporaba:
Za uporabo v francoski meringi: 180 g MERINGUE TOP + 80 g sladkorja + 100 g vode.
Za uporabo v italijanski meringi: 210g MERINGA TOP + 130g tople vode.
Pecite prbl. 4 ure na 80-100°C oziroma dokler ni meringa popolnoma suha.
Pakiranje: 1kg