Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Malinova glazura za torte

Omenjena glazura se odlično znajde tako na večjih, samostojnih tortah, kot tudi za prelivanje monoporcij izdelanih s silikonskimi modelčki.

Ker je izdelana iz agarja in rastlinske smetane je odlična ideja za vegetarijanske slaščice.

Pri glazurah je pomembno, da jih uporabite na slaščicah, ki so zamrznjeno oziroma ohlajene na -18°C - dober začetek bi bil npr. mousse ali jogurtova strjenka! Vseeno bodite pozorni na to, da bo za vegetarijance primerna celotna slaščica - torej tudi notranjost in morebitna dekoracija. Več o njih smo napisali v članku "Čokoladna glazura za torto!

V primeru, da nimate časa za izdelavo glazure, lahko preverite tudi malinovo glazuro iz spletne trgovine Makaboshop.si, ki je ravno tako primerna za vegetarijance.

Idealna je za vse, ki vam je všeč sladko kiselkast okus malin.

Sestavine za malinovo glazuro:

Navodila za pripravo malinove glazure

Malinov pire, glukozni sirup, sladkor in smetano segrejte do vretja.

Agar agar zmešajte s sveže stisnjenim limoninim sokom in ga dodajte v vrelo tekočino.

Pustite, da zmes vre približno 5 minut.

Nato vse skupaj med konstantnim mešanjem ohladite na približno 35°C in z njo prelijte želeno tortico ali slaščice, ki ste jo pravkar vzeli iz zamrzovalnika.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.