Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Panakotina zmrzlina s karameliziranimi figami in karamelnim prelivom

Objavljeno: 27.10.2022
Panakotina zmrzlina s karameliziranimi figami in karamelnim prelivom Tokratna slaščica je idealna za hladnejše dni, združuje pa nežnost okusa smetane in mehkobo karamelnega preliva....
Preberite več

Halloween cupcakei

Objavljeno: 26.10.2022
Halloween cupcake-i so odlična rešitev za slaščico, ki jo lahko pripravite ob koncu meseca oktobra. Najboljše pri vsem tem pa je, da je tako preprosta, da vam jo lahko pomagajo pripraviti...
Preberite več

Pita iz krhkega testa z marmelado iz robidnic

Objavljeno: 20.10.2022
Pita iz krhkega testa ali crostata je zelo poznana v italijanskem okolju. Krhko sladko testo je odlična podlaga za navadno sadni nadev, katerega lahko v hladnejših časih nadomestite z...
Preberite več

Cimetove mini potičke s pisano glazuro

Objavljeno: 13.10.2022
Tokratni recept je posvečen pripravi mini potičk, le da jim je dodan še poseben barvni preliv. "Bundt cake", znan tudi pod imenom "Gugelhupf" ali "Kugelhupf", nekje po Sloveniji pa tudi kot...
Preberite več

Torta s čokoladnima moussoma in lešniki

Objavljeno: 06.10.2022
S temle receptom boste lahko svoje goste presenetili s posebno čokoladno torto izdelano z dvema moussoma in posebno lešnikovo pasto. Prerez omogoča odličen vpogled v posamezne plasti, ki se...
Preberite več

Domači makroni z nadevom iz bele čokolade in malin

Objavljeno: 29.09.2022
Domači makroni z nadevom iz bele čokolade in malin Spodnji recept je še posebej primeren, če ste si vedno želeli pripraviti makrone, pa za to niste zbrali dovolj poguma. V...
Preberite več

Veganska panakota na mavrični način

Objavljeno: 22.09.2022
Intoleranca na laktozo ni nekaj novega. Vendar nemalokrat se zgodi, da se tudi mojstri slaščičarji znajdejo v zagati, kako klasične slaščice pripraviti tako, da bodo primerni tudi za...
Preberite več

Recept za eklerje z maskarponejevim moussom in kandiranimi gozdnimi sadeži v sirupu

Objavljeno: 16.09.2022
Eklerji z maskarponejevim moussom in kandiranimi gozdnimi sadeži v sirupu Tale recept je kot nalašč za pripravo malce drugačne, a zato nič manj prijetne slaščice. Krhko pečeno testo...
Preberite več

Recept za sladke magdalenice

Objavljeno: 29.01.2022
Sladke magdalenice ... tej krhki, sladki piškotki, ki s svojo preprosto in po vsem svetu znano obliko spominjajo na školjke.  Le kdo jih ne pozna? Kratka zgodovina magdalenic...
Preberite več

Malinova glazura za torte

Objavljeno: 26.01.2022
Omenjena glazura se odlično znajde tako na večjih, samostojnih tortah, kot tudi za prelivanje monoporcij izdelanih s silikonskimi modelčki. Ker je izdelana iz agarja in rastlinske smetane je...
Preberite več

Glazura iz bele čokolade za monoporcije ali tortice

Objavljeno: 20.01.2022
Glazura iz bele čokolade se velikokrat uporablja za glaziranje slaščic - naj gre za večje, večporcijske tortice ali sladice iz silikonskih modelčkov, ki so navadno primerne za posamezno porcijo....
Preberite več

Svetleča čokoladna glazura s Cuzco kakavom

Objavljeno: 15.12.2021
Čokoladna glazura s posebnim Cuzco kakavom iz Dominikanske republike je odlična ideja, če radi ustvarjate nove slaščice. Glaziranje slaščic pomeni, da hladne sladice (navadno izdelane v...
Preberite več