Ne veste, kako doseči, da bo vaše pecivo boljše, slikovitejše in očem bolj vabljivo?
Obarvajte ga!
Znotraj in zunaj!
Na ta način se lahko brez težav ločite od ostalih ponudnikov,...
Recept za piškote Damini poljubčki
Tokrat smo se odločili, da vam predstavimo slaščico, ki je v Italiji izjemno priljubljena.
Damini piškotki ali damini poljubčki so mandljevi piškoti,...
Panakotina zmrzlina s karameliziranimi figami in karamelnim prelivom
Tokratna slaščica je idealna za hladnejše dni, združuje pa nežnost okusa smetane in mehkobo karamelnega preliva....
Halloween cupcake-i so odlična rešitev za slaščico, ki jo lahko pripravite ob koncu meseca oktobra.
Najboljše pri vsem tem pa je, da je tako preprosta, da vam jo lahko pomagajo pripraviti...
Pita iz krhkega testa ali crostata je zelo poznana v italijanskem okolju.
Krhko sladko testo je odlična podlaga za navadno sadni nadev, katerega lahko v hladnejših časih nadomestite z...
Tokratni recept je posvečen pripravi mini potičk, le da jim je dodan še poseben barvni preliv.
"Bundt cake", znan tudi pod imenom "Gugelhupf" ali "Kugelhupf", nekje po Sloveniji pa tudi kot...
S temle receptom boste lahko svoje goste presenetili s posebno čokoladno torto izdelano z dvema moussoma in posebno lešnikovo pasto.
Prerez omogoča odličen vpogled v posamezne plasti, ki se...
Domači makroni z nadevom iz bele čokolade in malin
Spodnji recept je še posebej primeren, če ste si vedno želeli pripraviti makrone, pa za to niste zbrali dovolj poguma.
V...
Intoleranca na laktozo ni nekaj novega.
Vendar nemalokrat se zgodi, da se tudi mojstri slaščičarji znajdejo v zagati, kako klasične slaščice pripraviti tako, da bodo primerni tudi za...
Eklerji z maskarponejevim moussom in kandiranimi gozdnimi sadeži v sirupu
Tale recept je kot nalašč za pripravo malce drugačne, a zato nič manj prijetne slaščice.
Krhko pečeno testo...
Sladke magdalenice ... tej krhki, sladki piškotki, ki s svojo preprosto in po vsem svetu znano obliko spominjajo na školjke.
Le kdo jih ne pozna?
Kratka zgodovina magdalenic...
Omenjena glazura se odlično znajde tako na večjih, samostojnih tortah, kot tudi za prelivanje monoporcij izdelanih s silikonskimi modelčki.
Ker je izdelana iz agarja in rastlinske smetane je...