Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

10 zlatih pravil za upravljanje vaše sladoledne vitrine

Objavljeno: 28.03.2023
Za optimalno delovanje sladoledne vitrine in maksimalno kakovost obrtnega sladoleda smo za vas spodaj zbrali nekaj preprostih pravil. Prišle vam bodo prav če ste že stari sladoledni maček ali...
Preberite več

Odlične kombinacije za polnjenje in dekoriranje peciva (npr. panettona, rogljičkov, eklerjev)

Objavljeno: 10.02.2023
Ne veste, kako doseči, da bo vaše pecivo boljše, slikovitejše in očem bolj vabljivo? Obarvajte ga! Znotraj in zunaj! Na ta način se lahko brez težav ločite od ostalih ponudnikov,...
Preberite več

Damini poljubčki piškotki (piškoti Bacio di Dama)

Objavljeno: 27.01.2023
Recept za piškote Damini poljubčki Tokrat smo se odločili, da vam predstavimo slaščico, ki je v Italiji izjemno priljubljena. Damini piškotki ali damini poljubčki so mandljevi piškoti,...
Preberite več

Zima v sladoledarni - čas za počitek ali proaktivnost?

Objavljeno: 23.11.2022
Zima se mnogim zunanjim opazovalcem zdi kot čas, ko sladoledarji počivajo, v bistvu pa je to dokaj zanimiv letni čas, v katerem se večina prodajalcev aktivno pripravlja na novo sezono. V...
Preberite več

Panakotina zmrzlina s karameliziranimi figami in karamelnim prelivom

Objavljeno: 27.10.2022
Panakotina zmrzlina s karameliziranimi figami in karamelnim prelivom Tokratna slaščica je idealna za hladnejše dni, združuje pa nežnost okusa smetane in mehkobo karamelnega preliva....
Preberite več

Halloween cupcakei

Objavljeno: 26.10.2022
Halloween cupcake-i so odlična rešitev za slaščico, ki jo lahko pripravite ob koncu meseca oktobra. Najboljše pri vsem tem pa je, da je tako preprosta, da vam jo lahko pomagajo pripraviti...
Preberite več

Pita iz krhkega testa z marmelado iz robidnic

Objavljeno: 20.10.2022
Pita iz krhkega testa ali crostata je zelo poznana v italijanskem okolju. Krhko sladko testo je odlična podlaga za navadno sadni nadev, katerega lahko v hladnejših časih nadomestite z...
Preberite več

Cimetove mini potičke s pisano glazuro

Objavljeno: 13.10.2022
Tokratni recept je posvečen pripravi mini potičk, le da jim je dodan še poseben barvni preliv. "Bundt cake", znan tudi pod imenom "Gugelhupf" ali "Kugelhupf", nekje po Sloveniji pa tudi kot...
Preberite več

Na kateri slaščičarski tečaj po sladko znanje?

Objavljeno: 09.10.2022
Tokratni zapis je namenjen vsem, ki se želijo v pripravi, ustvarjanju ali dekoriranju slaščic še bolj izpopolniti. Slaščičarsko znanje, kot so npr. osnove slaščičarstva, lahko osvojite na...
Preberite več

Torta s čokoladnima moussoma in lešniki

Objavljeno: 06.10.2022
S temle receptom boste lahko svoje goste presenetili s posebno čokoladno torto izdelano z dvema moussoma in posebno lešnikovo pasto. Prerez omogoča odličen vpogled v posamezne plasti, ki se...
Preberite več

Kuhano ali paljeno testo [in nasveti, ko ne gre vse po načrtu]

Objavljeno: 30.09.2022
Kuhano ali paljeno testo, je, za razliko od vseh drugih test, s katerimi imamo v slaščičarni navadno opravka, toplotno obdelano dvakrat. Nekoč so ga imenovali prevreto testo, dandanes pa se...
Preberite več

Domači makroni z nadevom iz bele čokolade in malin

Objavljeno: 29.09.2022
Domači makroni z nadevom iz bele čokolade in malin Spodnji recept je še posebej primeren, če ste si vedno želeli pripraviti makrone, pa za to niste zbrali dovolj poguma. V...
Preberite več