Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Nagradna igra Makaboshop (1.3.2021 - 7.3.2021)

Objavljeno: 01.03.2021
PRAVILA NAGRADNE IGRE »MAKABOSHOP« 1. člen Po teh pravilih kot organizator nagradne igre velja Makabo d.o.o., Cesta 25. junija 1j, 5000 Nova Gorica (v nadaljevanju Makabo), in prireja...
Preberite več

Bel čokoladni mus z malinovim pirejem

Objavljeno: 16.02.2021
Bel čokoladni mus s svežim pirejem iz malin Tukaj je kreativna ideja za pripravo sladice s pomočjo silikonskega modelčka: mini mousse iz bele čokolade in malin, sestavljen in prezentiran v...
Preberite več

Ganache - malce o zgodovini [+RECEPT ZA BELI GANAŠ]

Objavljeno: 12.02.2021
GANACHE - kako je nastal ta noro dobri nadev in kako ga lahko pripravimo sami Legenda pravi, da je nek slaščičarski vajenec iz 19. stoletja po nesreči vlil vrelo smetano v posodo,...
Preberite več

Silikonski modeli - preprosta uporaba in neskončnost oblik

Objavljeno: 05.02.2021
V ponudbi v spletni trgovini Makaboshop podjetja Makabo lahko so na voljo številni silikonski modeli. Nekateri so namenjeni najmlajšim, nekateri malce večjim, spet drugi so bolj...
Preberite več

Vrata je odprl spletni butik Makabo!

Objavljeno: 01.02.2021
Spletna trgovina za slaščičarje Makaboshop je odprta! Z veseljem vam sporočamo, da je spletni butik Makabo odprt! Na voljo imamo veliko surovin in pripomočkov za peko.  ...
Preberite več

Mini kornetki s sladoledom [RECEPT PO KORAKIH]

Objavljeno: 26.01.2021
Mini korneti s sladoledom in čokoladnim oblivom Majhni kornetki, ki so napolnjeni z biskvitom, podobno kot sladoledne lučke ali caksicles so odlična ideja in lahko popestrijo še tako...
Preberite več

Panna cotta s karameliziranimi figami

Objavljeno: 22.01.2021
Recept za pannacotto s prelivom iz karameliziranih fig Okusna tradicionalna sladica s sodobnim prelivom iz karameliziranih fig, odlična za osvežilen posladek. Postopek je zaradi želatine...
Preberite več

Slaščičarska izobraževanja in tečaji za sladoled

Objavljeno: 23.12.2020
Slaščičarsko izobraževanje in tečaji izdelave sladoleda V sklopu naših izobraževanj vam bo izkušnja, ko vam vrhunski slaščičar prikaže izdelavo novodobnih ali tradicionalnih slaščic, ki se...
Preberite več

Kako pravilno uporabljati rastlinsko kremo v slaščičarstvu?

Objavljeno: 30.10.2020
4 praktični nasveti za uporabo rastlinske smetane! Za različne izdelke slaščičarji uporabljajo različne smetane. To velja tudi pri uporabi rastlinske smetane, ki jo naše stranke največkrat...
Preberite več