PRAVILA NAGRADNE IGRE »MAKABOSHOP«
1. člen
Po teh pravilih kot organizator nagradne igre velja Makabo d.o.o., Cesta 25. junija 1j, 5000 Nova Gorica (v nadaljevanju Makabo), in prireja...
Bel čokoladni mus s svežim pirejem iz malin
Tukaj je kreativna ideja za pripravo sladice s pomočjo silikonskega modelčka: mini mousse iz bele čokolade in malin, sestavljen in prezentiran v...
GANACHE - kako je nastal ta noro dobri nadev in kako ga lahko pripravimo sami
Legenda pravi, da je nek slaščičarski vajenec iz 19. stoletja po nesreči vlil vrelo smetano v posodo,...
V ponudbi v spletni trgovini Makaboshop podjetja Makabo lahko so na voljo številni silikonski modeli. Nekateri so namenjeni najmlajšim, nekateri malce večjim, spet drugi so bolj...
Spletna trgovina za slaščičarje Makaboshop je odprta!
Z veseljem vam sporočamo, da je spletni butik Makabo odprt!
Na voljo imamo veliko surovin in pripomočkov za peko.
...
Mini korneti s sladoledom in čokoladnim oblivom
Majhni kornetki, ki so napolnjeni z biskvitom, podobno kot sladoledne lučke ali caksicles so odlična ideja in lahko popestrijo še tako...
Recept za pannacotto s prelivom iz karameliziranih fig
Okusna tradicionalna sladica s sodobnim prelivom iz karameliziranih fig, odlična za osvežilen posladek.
Postopek je zaradi želatine...
Slaščičarsko izobraževanje in tečaji izdelave sladoleda
V sklopu naših izobraževanj vam bo izkušnja, ko vam vrhunski slaščičar prikaže izdelavo novodobnih ali tradicionalnih slaščic, ki se...
4 praktični nasveti za uporabo rastlinske smetane!
Za različne izdelke slaščičarji uporabljajo različne smetane. To velja tudi pri uporabi rastlinske smetane, ki jo naše stranke največkrat...