Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Ročni aparat za smetano - kako pravzaprav naredi stepeno smetano?

Objavljeno: 05.10.2021
Pravzaprav si ne predstavljamo gostinskega lokala, ki ne bi imel aparata za smetano. Ta je pravzaprav izredno priljubljena, še posebej če radi ponujamo kavo s smetano, sok s smetano, mnogokrat pa...
Preberite več

Kanoli iz Sicilije - "na kratko" o njihovi zgodovini in zanimivih dejstvih (+RECEPT)

Objavljeno: 01.10.2021
Seveda se kanoli najbolje počutijo na njihovem pristnem mestu - v najbolj tradicionalnih slaščičarnah otoka z imenom Sicilija. Vendar nas to  ne bo zaustavilo, da bi jih ne predstavili...
Preberite več

Aparat za palačinke - vodič za nakup profesionalnega palačinkarja

Objavljeno: 27.09.2021
Če želite, da bodo vaše palačinke res najboljšega okusa, je tako kot pravi recept zanje, pomemben tudi aparat za palačinke . Na srečo vam raznolikost aparatov za palačinke na trgu nudi...
Preberite več

Mlečna čokolada - zanimiva dejstva o tem tipu čokolade

Objavljeno: 23.09.2021
Mlečna čokolada je navadno narejena iz temne, jedilne čokolade z nizko vsebnostjo kakava in višjo vsebnostjo sladkorja ter dodatkom mleka ali mlečnega izdelka, ki je lahko prisoten v obliki mleka...
Preberite več

Vaflji - kratek vodič za nakup opreme za peko vafljev

Objavljeno: 20.09.2021
Trenutni izziv za številne gostinske lokale je, kako poenostaviti svoje jedilnike in hkrati zagotoviti odlične jedi, po katerih hrepenijo stranke. Eden izmed najpreprostejših načinov je ta, da v...
Preberite več

Peka vafljev - kako se je uspešno lotiti?

Objavljeno: 06.09.2021
Peka vafljev zagotovo spada med posebno gostinsko ponudbo, vendar ... Ali veste, kako se dobro pripraviti nanjo? Vsekakor je važno razumeti, kdaj ljudje radi posežejo po vafljih - nekateri si...
Preberite več

Pomarančni tart s čokoladnim moussom

Objavljeno: 17.08.2021
Receptura za pomarančni tart s čokoladnim moussom Če še ne veste, kako združiti pomarančo in čokolado na inovativen način, potem ste prišli na pravi naslov. Preprosta receptura in...
Preberite več

Vrste čokolade in njihove lastnosti

Objavljeno: 26.05.2021
Če hočemo razumeti čokolado, moramo razumeti njene vrste. Obstajajo tri glavne vrste čokolade - bela, mlečna in temna. Vsak izmed nas ima svoj najljubši okus. Koliko pa dejansko veste o različnih...
Preberite več

Krema za košarice [SEZNAM NAJBOLJŠIH KREM ZA SADNE IN ČOKOLADNE KOŠARICE]

Objavljeno: 05.04.2021
Kreme za košarice so vedno bolj iskana tema na spletu. Poleg tega, da je krema za košarice lahko vanilijeva, čokoladna, nadevana s sadjem ali izdelana s pomočjo želatine v lističih, mnogi...
Preberite več

Najboljša sladica [5 pripomočkov, s katerimi boste zasijali]

Objavljeno: 29.03.2021
Naj gre za turistično kmetijo, restavracijo z visoko kulinariko ali menzo - prav je, da ste obveščeni o uporabnih nasvetih, ki se tičejo priprave slaščic. Kot podjetje,...
Preberite več

Vanilijeva pasta - odgovori na najpogostejša vprašanja!

Objavljeno: 22.03.2021
Mnogo ljudi, ko sliši za vanilijevo pasto misli, da je to skupek umetnih sestavin s katerimi izdelate sladoled ali spremenite okus stepeni smetani. Resnica pa je žal daleč od tega. Vanilijeva...
Preberite več

Mini pecivo na 5 načinov, ki vedno uspe - kako ga pripraviti in zablesteti v 2024?

Objavljeno: 14.03.2021
Mini pecivo je pravi hit zadnja leta! Ker verjamemo, da se bo trend mikro in mini sladic še nadaljeval, vam bomo poskušali predstaviti nekaj idej. Le-te naj vam bodo v pomoč, prav tako pa jih...
Preberite več