Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Kuhano ali paljeno testo [in nasveti, ko ne gre vse po načrtu]

Objavljeno: 30.09.2022
Kuhano ali paljeno testo, je, za razliko od vseh drugih test, s katerimi imamo v slaščičarni navadno opravka, toplotno obdelano dvakrat. Nekoč so ga imenovali prevreto testo, dandanes pa se...
Preberite več

Katera čokoladna orodja in pripomočke potrebujete za uspešen čokoladni posel?

Objavljeno: 14.09.2022
Čokolada - svetovno znana sladkost obstaja v številnih oblikah - od trdnih čokoladnih tablic, do majhnih dekoracij. Ne pozabimo na s čokolado prelite torte in lomljive čokoladne delčke v...
Preberite več

5 idej za podaljšanje sladke sezone v hladnejši čas

Objavljeno: 09.09.2022
Poletje se umika, prihaja hladnejši čas, vendar čas za sladkosti nikoli pravzaprav zares ne mine. Ne glede na to, ali se ukvarjate samo s sezonsko ponudbo sladic ali pa imate utečen gostinski...
Preberite več

Kako kreirati in prodajati popolnoma nove sladice v gostinskem obratu?

Objavljeno: 23.03.2022
Ni nenavadno, da do nas pristopijo lastniki ali vodje uspešnih restavracij, ki nas sprašujejo, kako do idej za nove sladice. Vsekakor se splača pregledati ponudbo pri konkurenci ali širši okolici,...
Preberite več

Valentinove sladice [Najboljši nasveti za sladko valentinovo]

Objavljeno: 02.02.2022
Valentinovo se nezadržno približuje in pripravili smo nov zapis za valentinove sladice, s katerim boste bili zagotovo bolje pripravljeni za ta čas v letu! Predstavili vam bomo nekaj rešitev,...
Preberite več

Sadna in čokoladna glazura za torto [Odgovori na najpogostejša vprašanja]

Objavljeno: 31.01.2022
Ker radi pišemo uporabne vsebine, smo se že odločili, da bo tema današnjega zapisa "čokoladna glazura za torto". Po nekaj pomislekih pa smo dorekli, da bi bilo najboljše, če bi...
Preberite več

Moja nova, sanjska slaščičarna [Vodič za odprtje slaščičarske delavnice]

Objavljeno: 19.01.2022
Se že dolgo sprašujete kako odpreti slaščičarno? To si močno želite, pa ne veste kako začeti? Bi radi izvedeli več o tem, kakšni so pogoji za to da bi lahko tortice regularno pekli in...
Preberite več

Domače čokoladne praline - najboljši recept za izdelavo in nadeve!

Objavljeno: 16.11.2021
Iščete preprost, a hkrati ustvarjalen recept za čokoladne praline? Brez skrbi, ste na pravi strani! Domače čokoladne praline je pravzaprav zelo enostavno narediti, vendar se ljudje...
Preberite več

Peka palačink na profesionalnem aparatu za palačinke

Objavljeno: 19.10.2021
V današnji objavi se boste naučili, kako izgleda peka palačink na profesionalnem aparatu za peko palačink! Naučili vas bomo uporabljati električni aparat za palačinke, s pomočjo katerega bodo...
Preberite več

Sladila - nadomestek sladkorja, naravna sladila, umetni sladkalci .... Poznate vse o njih?

Objavljeno: 14.10.2021
Če živite s sladkorno boleznijo ali pa poznate koga, ki jo ima, se vam gotovo zdi, da je sladka hrana pravzaprav neke vrste ovira za vašo zdravo in uravnoteženo prehrano. Na splošno bi morali vsi...
Preberite več

Slastni krofki z luknjo oziroma ameriški donutsi + 16 receptov za njihovo pripravo

Objavljeno: 08.10.2021
Le komu niso všeč majhni krofki, ja, tisti donutsi, z luknjo na sredini? Največkrat se pojavljajo z vsemi mogočimi oblivi in dekoracijami. Ravno zaradi tega, ker so ti krofki z luknjo...
Preberite več

Mlečna čokolada - zanimiva dejstva o tem tipu čokolade

Objavljeno: 23.09.2021
Mlečna čokolada je navadno narejena iz temne, jedilne čokolade z nizko vsebnostjo kakava in višjo vsebnostjo sladkorja ter dodatkom mleka ali mlečnega izdelka, ki je lahko prisoten v obliki mleka...
Preberite več