Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Cimetove mini potičke s pisano glazuro

Objavljeno: 13.10.2022
Tokratni recept je posvečen pripravi mini potičk, le da jim je dodan še poseben barvni preliv. "Bundt cake", znan tudi pod imenom "Gugelhupf" ali "Kugelhupf", nekje po Sloveniji pa tudi kot...
Preberite več

Na kateri slaščičarski tečaj po sladko znanje?

Objavljeno: 09.10.2022
Tokratni zapis je namenjen vsem, ki se želijo v pripravi, ustvarjanju ali dekoriranju slaščic še bolj izpopolniti. Slaščičarsko znanje, kot so npr. osnove slaščičarstva, lahko osvojite na...
Preberite več

Torta s čokoladnima moussoma in lešniki

Objavljeno: 06.10.2022
S temle receptom boste lahko svoje goste presenetili s posebno čokoladno torto izdelano z dvema moussoma in posebno lešnikovo pasto. Prerez omogoča odličen vpogled v posamezne plasti, ki se...
Preberite več

Kuhano ali paljeno testo [in nasveti, ko ne gre vse po načrtu]

Objavljeno: 30.09.2022
Kuhano ali paljeno testo, je, za razliko od vseh drugih test, s katerimi imamo v slaščičarni navadno opravka, toplotno obdelano dvakrat. Nekoč so ga imenovali prevreto testo, dandanes pa se...
Preberite več

Domači makroni z nadevom iz bele čokolade in malin

Objavljeno: 29.09.2022
Domači makroni z nadevom iz bele čokolade in malin Spodnji recept je še posebej primeren, če ste si vedno želeli pripraviti makrone, pa za to niste zbrali dovolj poguma. V...
Preberite več

Veganska panakota na mavrični način

Objavljeno: 22.09.2022
Intoleranca na laktozo ni nekaj novega. Vendar nemalokrat se zgodi, da se tudi mojstri slaščičarji znajdejo v zagati, kako klasične slaščice pripraviti tako, da bodo primerni tudi za...
Preberite več

Recept za eklerje z maskarponejevim moussom in kandiranimi gozdnimi sadeži v sirupu

Objavljeno: 16.09.2022
Eklerji z maskarponejevim moussom in kandiranimi gozdnimi sadeži v sirupu Tale recept je kot nalašč za pripravo malce drugačne, a zato nič manj prijetne slaščice. Krhko pečeno testo...
Preberite več

Katera čokoladna orodja in pripomočke potrebujete za uspešen čokoladni posel?

Objavljeno: 14.09.2022
Čokolada - svetovno znana sladkost obstaja v številnih oblikah - od trdnih čokoladnih tablic, do majhnih dekoracij. Ne pozabimo na s čokolado prelite torte in lomljive čokoladne delčke v...
Preberite več

5 idej za podaljšanje sladke sezone v hladnejši čas

Objavljeno: 09.09.2022
Poletje se umika, prihaja hladnejši čas, vendar čas za sladkosti nikoli pravzaprav zares ne mine. Ne glede na to, ali se ukvarjate samo s sezonsko ponudbo sladic ali pa imate utečen gostinski...
Preberite več

Kako kreirati in prodajati popolnoma nove sladice v gostinskem obratu?

Objavljeno: 23.03.2022
Ni nenavadno, da do nas pristopijo lastniki ali vodje uspešnih restavracij, ki nas sprašujejo, kako do idej za nove sladice. Vsekakor se splača pregledati ponudbo pri konkurenci ali širši okolici,...
Preberite več

Valentinove sladice [Najboljši nasveti za sladko valentinovo]

Objavljeno: 02.02.2022
Valentinovo se nezadržno približuje in pripravili smo nov zapis za valentinove sladice, s katerim boste bili zagotovo bolje pripravljeni za ta čas v letu! Predstavili vam bomo nekaj rešitev,...
Preberite več

Sadna in čokoladna glazura za torto [Odgovori na najpogostejša vprašanja]

Objavljeno: 31.01.2022
Ker radi pišemo uporabne vsebine, smo se že odločili, da bo tema današnjega zapisa "čokoladna glazura za torto". Po nekaj pomislekih pa smo dorekli, da bi bilo najboljše, če bi...
Preberite več