Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Veganska panakota na mavrični način

Objavljeno: 22.09.2022
Intoleranca na laktozo ni nekaj novega. Vendar nemalokrat se zgodi, da se tudi mojstri slaščičarji znajdejo v zagati, kako klasične slaščice pripraviti tako, da bodo primerni tudi za...
Preberite več

Recept za eklerje z maskarponejevim moussom in kandiranimi gozdnimi sadeži v sirupu

Objavljeno: 16.09.2022
Eklerji z maskarponejevim moussom in kandiranimi gozdnimi sadeži v sirupu Tale recept je kot nalašč za pripravo malce drugačne, a zato nič manj prijetne slaščice. Krhko pečeno testo...
Preberite več

Recept za sladke magdalenice

Objavljeno: 29.01.2022
Sladke magdalenice ... tej krhki, sladki piškotki, ki s svojo preprosto in po vsem svetu znano obliko spominjajo na školjke.  Le kdo jih ne pozna? Kratka zgodovina magdalenic...
Preberite več

Malinova glazura za torte

Objavljeno: 26.01.2022
Omenjena glazura se odlično znajde tako na večjih, samostojnih tortah, kot tudi za prelivanje monoporcij izdelanih s silikonskimi modelčki. Ker je izdelana iz agarja in rastlinske smetane je...
Preberite več

Glazura iz bele čokolade za monoporcije ali tortice

Objavljeno: 20.01.2022
Glazura iz bele čokolade se velikokrat uporablja za glaziranje slaščic - naj gre za večje, večporcijske tortice ali sladice iz silikonskih modelčkov, ki so navadno primerne za posamezno porcijo....
Preberite več

Svetleča čokoladna glazura s Cuzco kakavom

Objavljeno: 15.12.2021
Čokoladna glazura s posebnim Cuzco kakavom iz Dominikanske republike je odlična ideja, če radi ustvarjate nove slaščice. Glaziranje slaščic pomeni, da hladne sladice (navadno izdelane v...
Preberite več

Domači vaflji s sladoledom in karamelnim prelivom

Objavljeno: 12.11.2021
V tokratnem receptu vam bomo predstavili klasičen recept, katerega lahko uporabite za domači pekač za vaflje. Enako dobro kot doma, se mešanica seveda lahko uporabi tudi za profesionalni...
Preberite več

Rainbow Stick - zanimive sladoledne lučke na palčki

Objavljeno: 03.11.2021
Z omenjenim receptom boste lahko izdelali zanimive sladoledne lučke, ki so sestavljene iz posameznih okusnih "nastavkov". Spodaj podajamo sestavine za izvedbo posameznih elementov slaščice -...
Preberite več

Mangov mousse za perfektne slaščice v silikonskih modelih

Objavljeno: 27.10.2021
Mangov mousse oziroma mangova krena je odlična ideja za vse, ki imate doma silikonske modelčke, vendar bi radi tokrat pripravili kaj drugačnega.  Seveda pa je spodaj pripravljen mangov...
Preberite več

Kanoli iz Sicilije - "na kratko" o njihovi zgodovini in zanimivih dejstvih (+RECEPT)

Objavljeno: 01.10.2021
Seveda se kanoli najbolje počutijo na njihovem pristnem mestu - v najbolj tradicionalnih slaščičarnah otoka z imenom Sicilija. Vendar nas to  ne bo zaustavilo, da bi jih ne predstavili...
Preberite več

Pomarančni tart s čokoladnim moussom

Objavljeno: 17.08.2021
Receptura za pomarančni tart s čokoladnim moussom Če še ne veste, kako združiti pomarančo in čokolado na inovativen način, potem ste prišli na pravi naslov. Preprosta receptura in...
Preberite več

Bel čokoladni mus z malinovim pirejem

Objavljeno: 16.02.2021
Bel čokoladni mus s svežim pirejem iz malin Tukaj je kreativna ideja za pripravo sladice s pomočjo silikonskega modelčka: mini mousse iz bele čokolade in malin, sestavljen in prezentiran v...
Preberite več