Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija
Sladice in pecivo | Makaboshop.si
SLAŠČIČARSKI PRIPOMOČKI ZA PEKO IN MATERIAL ZA TORTE
Razni pripomočki, posode in rezala
Perfekten označevalec za razrez peciva, tort in ostalih okroglih slaščic je narejen iz nerjavečega jekla
Označevalec za razrez peciva je nepogrešljiv slaščičarski pripomoček, katerega uporabimo, ko želimo enakomerno razrezati okroglo torto ali pito.
Okrogel pripomoček je razdeljen na natančno odmerjene in enako razdeljene dele kroga.
Z njegovo pomočjo s preprostim pritiskom rahlo zarežemo v vrh tortice ali pite.
Označevalca ne potiskamo skozi torto!
Kot že samo ime pove, je razdelilnik za razrez peciva uporaben le za označbo, razrez pa nato opravite s klasičnim nožem.
1. Položite torto ali pito na ravno in trdno podlago, uporabite lahko tudi pekač.
2. Označevalec poravnajte približno na sredino in ga spustite na površino slaščice.
3. Nežno vtisnite okrogel označevalec. Dovolj je, da se posamezne lopatice "potopijo" v torto za nekaj milimetrov.
4. Označevalec za razrez peciva umaknite in z nožem končajte razres po zarisanih črtah.
Mreža za rezanje peciva ni potrebna ko imate opravka z:
kvadratnimi ali podolgovatimi tortami,
pri visokih ("double barrel") torticah.
Še posebej pri slednjih vam priporočamo razrez enak kot pri kvadratnih ali pravokotnih tortah; torej na rezine!
Okrogla mreža za razrez peciva iz nerjavečega jekla omogoča označitev samo enega proporca.