Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €
Kategorije
Filtri

Filter

Oznake

Blagovna znamka

Aluminjasti pekači in mreže za oblivanje

Prikazanih 1 - 13 od 13 izdelkov

Največkrat se prav pri peki monoporcij ali piškotov izkažejo lahki, pravokotni aluminjasti pekači. 

Pekači za peko in pladnji za prenašanje

Pekači za  peko

Tanki aluminijasti pekači so odlična rešitev za vse, navadne, venitlacijske ali parne pečice.

Uporaba za peko je pri pladnjih nekaj normalnega, v slaščičarstvu ali pekarstvu pa jih lahko uporabljate še na različne druge načine.

Pladenj za pečico namreč omogoča:

  • zaščito delovne površine pri izdelavi čokoladnih pralin ali pršenju z velvet spreji.
  • večjo čistočo prostora, saj lahko ulovi številne posipe, drobljence ali druge dekoracije s katerimi dekoriramo slaščice,
  • lovljenje tekočih glazur, ko hladne slaščice oblivamo s prelivi,
  • dodatno oporo pri izdelavi monoporcij ali večjih tort s silikonski modelčki.
  • omogoča porazdelitev teže pri spravilu v hladilnik, zamrzovalnik ali termobox.

Mreža za glaziranje slaščic

Mreže za oblivanje (okrogle, pravokotne), pa nam pridejo prav pri dekoriranju tort in monoporcij, še posebej, ko je za prelivanje uporabljena čokoladna glazura za torto.

Nasveti za glaziranje s pomočjo pekača in mreže za oblivanje

Če bi torej radi varno in enostavno prelili čokoladno glazuro preko torte ali monoporcije, najprej mrežo postavite na pladenj, nato pa slaščico na mrežo.

Sladica naj bo dobro ohlajena, raje zamrznjena, glazuro pa pripravite po receptu na embalaži.

S prelivanjem začnite na sredini, nato pa se pomikajte proti robovom slaščice.

Preostanek glazure bo ujel pladenj, slaščica pa bo dobila značilen, svetleči izgled. 

Nekateri za piko na i za dekoracijo uporabijo tudi jedilno zlato.

 

Seveda so vsi dobavljeni izdelki in materiali primerni za stik z živili. Tako pekači, kot tudi mreže prihajajo od preverjenih dobaviteljev, ki sodijo v sam vrh slaščičarstva in pekarstva.