Za tale gurmanski kreker iz ribjega okostja boste potrebovali Silikomartov silikonski modelček Naturae Lisca 4 - ribje okostje .
Z njim lahko izdelate takšne dodatke kot dekoracijo za...
PRAVILA NAGRADNE IGRE »MAKABOSHOP«
1. člen
Po teh pravilih kot organizator nagradne igre velja Makabo d.o.o., Cesta 25. junija 1j, 5000 Nova Gorica (v nadaljevanju Makabo), in prireja...
Ne glede na to, ali ste dobavitelj sadja, domača gospodinja ali pa lastnik restavracije, je tehtnica nekaj, kar boste vedno morali imeti pri roki. Morda zato, ker boste želeli v receptu...
Cvrtje hrane doma ali v gostinskem lokalu se seveda zelo razlikuje. Doma največkrat zadostuje lonec napolnjen z oljem, katerega postavimo na plin ali indukcijo in segrevamo; seveda ne smemo...
Za ocvrto hrano, ki je lahka, hrustljava in nemastna, je ustrezna temperatura olja ključnega pomena. Seveda lahko to dosežemo na več načinov. Najtežje se temperatura olja za cvrtje meri na oko,...
Priprava kave na profesionalnem kavnem aparatu ni lahka. Morda kdaj pripravite odličen espresso, spet drugič pa se sprašujete kaj je šlo narobe, da se na površini ne naredi slavna kavna penica....
Afogato = kava + sladoled = užitek
Tudi v vročih poletnih dneh imamo radi, da nam dobra kava nudi osvežitev: kava z ledom, ledena kremna kava, caffè shakerato, kavni frape …
To so le...