Kako izgleda postrežba sladoleda ? Kateri so tisti pripomočki, brez katerih sladoledarna ne bi bila prava sladoledarna? Nekateri mislijo, da gre pri izdelavi sladoleda za preprosto opravilo, z...
Recept za arašidov kremino sladoled s karamelnim prelivom
Arašidov sladoled bosta kombinirali plasti karamelnega preliva, kar bo poskrbelo za kombinacijo podobno energijski ploščici Snickers...
Označevanje alergenov poznamo že nekaj časa, ne moremo reči, da gre za novo stvar. Prav je, da ste tudi izdelovalci sladoleda obveščeni o tem, kako lahko pravilno poskrbite za to, da so alergeni...
Sestavine za izdelavo sladoledov so lahko pripravljene v prahu (sladoledna baza) ali v pasti (npr. vanilijeva pasta). Vendar je to sedanjost. V preteklosti, je bil sladoledar tisti, ki si je...
Maskarponejev kremino
Maskarponejev kremino je sestavljen iz nežnega maskarponejevega sladoleda in dveh kremnih prelivov Loveria.
Da bodo plasti pri kreminu še bolj prišle do izraza,...
Recept za sladoled iz bele čokolade in pasijonkinega preliva
Zanimiva in dobra kombinacija belega čokoladnega sladoleda in pasijonkinega preliva.
Sestavine za sladoled z okusom...
Recept za sladoled iz prave bele čokolade, jagod in meringe
Izdelajte sladoled iz bele čokolade, prelijte ga s prelivom iz jagod in drobci meringe.
Sestavine za sladoled...
Kremino Kapučino
Kremino Kapučino je sladoled sestavljen iz sladoleda z okusom kave in preliva iz bele čokolade.
Za dekoracijo vam priporočamo liofilizirano kavo!
Da bodo plasti pri...
Receptura za lešnikov sladoled Lešnikovo srce
Odličen in bogat lešnikov okus, katerega dopolnjujejo tudi karamelizirani drobci lešnikov.
Sestavine za lešnikov sladoled Lešnikovo srce...
Recept za sladoled Slani karamel z dvema prelivoma
Bel karamelni sladoled, kateremu bo piko na i dodal solni cvet, je kombiniran z dvema kremnima prelivoma - belo Brunello in prelivom...
Veganski sladoled - odgovor na sodobne trende potrošništva
Tu zbrani recepti za sadne veganske sladolede vam bodo pomagali pri širitvi izdelkov za vašo sladoledno vitrino v...