Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Pri naročilu rastlinske kreme ali margarine v toplejših mesecih svetujemo osebni prevzem v našem skladišču.

V primeru pošiljanja naročila preko kurirske službe lahko pride do večdnevne zamude in zato nekontrolirani izpostavitvi previsokim temperaturam, ki lahko neugodno vplivajo na izdelek. V tem primeru reklamacij žal ne moremo upoštevati.

RASTLINSKA KREMA DECOR UP 10L M2020AV10CI

Rastlinska krema Decor Up je primerna za dekoriranje in polnjenje peciva, uporabo v aparatih za smetano in za proizvodnjo sladoleda.

Pakiranje: 10l

Šifra: 2593
Cena:
24,64 €
  • Opis
  • Sladkana rastlinska krema Decor Up

    Rastlinska krema (nekateri radi rečejo tudi rastlinska smetana) Decor Up je krema rastlinskega izvora, primerna za dekoriranje in polnjenje peciva (npr. rolic iz listnatega testa, sicilijanskih šamrol, ipd). Lahko jo lahko dodamo slaščičarskim kremam, moussom, zamrznjenim sladicam, sladoledom in še več. Velikokrat jo pripravlja kar aparat za smetano, še posebej v lokalih in restavracijah kot dodatek h kavi, soku ali sladoledu.

    Najpomembnejša prednost rastlinske kreme Decor Up je njeno povečanje volumna ob stepanju. Prostornina lahko namreč naraste 3,5-krat! Naj na tem mestu tudi poudarimo, da ne vsebuje glutena.

    Decor Up je rastlinska krema z izjemno veliko gostoto, je izredno stabilna in ima dolg rok uporabnosti.

    12 ur pred uporabo jo ohladimo na 5-10°C, nato pa jo stepamo na srednji hitrosti dokler ne doseže volumna, katerega potrebujemo.

    Na voljo je v litrskem ali desetlitrskem pakiranju.

     

    To ni izdelek, ki si ga iskal? Oglej si kategorijo, kjer je predstavljena vsa rastlinska smetana, ki jo imamo v naši ponudbi!

    Recepti za sladice pri katerih je uporabljena rastlinska smetana Decor Up: 

    TORTA S ČOKOLADNIMA MOUSSOMA IN LEŠNIKI

    PANNA COTTA S KARAMELIZIRANIMI FIGAMI

    GANAŠ IZ BELE ČOKOLADE

    RAINBOW STICK - MAVRIČNE PALČKE

    SVETLEČA ČOKOLADNA GLAZURA S CUZCO KAKAVOM

    VANILIJEVA TORTNA ZMRZLINA Z MANGOVIM PRELIVOM

    GLAZURA IZ BELE ČOKOLADE

    EKLERJI S KANDIRANIMI GOZDNIMI SADEŽI IN MASKARPONEJEVIM MOUSSOM

    PANAKOTINA ZMRZLINA S KARAMELIZIRANIMI FIGAMI IN KARAMELNIM PRELIVOM

    DOMAČI MAKRONI Z NADEVOM IZ BELE ČOKOLADE IN MALIN

     

    Recepti za sladoled, kjer je uporabljena rastlinska krema:

  • Tehnične specifikacije
  • Sestavine: voda, popolnoma hidrogenirana rastlinska olja in maščobe (maščobe palmovih jedrc), olja (ogrščično, sončnično, koruzno, sojino – vsa v spremenljivih deležih)), sladkor, stabilizatorja (E420ii, E463), MLEČNE beljakovine, emulgatorja (E472e, E322 SOJIN lecitin), jedilna sol, arome, barvilo (betakaroten).

    Pakiranje: 10l